SÅDAN GØR DU SELV DIN BOLIG KLAR TIL SALG

Du kan selv hjælpe med at gøre din bolig klar til fremvisning og dermed klar til salg! Spørger du familie og venner får du måske også mange gode råd med på vejen.  Det kan være en jungle at finde rundt i de gode råd, så derfor får du vores råd med på vejen:
1) Den bedste tid at sætte til salg på, er når du har tid og er parat til at sælge. Vidste du, at vi sælger mange boliger både i december og januar? Og vi sælger også i regnvejr. Så lad være med at vente på foråret – hos os og på boligmarkedet  er der forår hele året rundt.
2) Ryd op og luft ud. Sørg for at fjerne flest mulige at dine private genstande på køkkenbordet, i vindueskarme og generelt på alle lige flader. Fjern fodtøj fra entre og bryggers, og snup støvsugeren og støvsug grundigt over hele boligen. Jeg hjælper dig gerne med at gennemgå rum for rum som en naturlig del af vores samarbejde.
3) Sørg for at hver eneste rum afspejler den funktion, rummet skal bruges til. Du kender dit hjem, men køber skal først til at visualisere det til sit hjem. Derfor er det vigtigt, at der ikke er alt for meget indbo, der forstyrrer.
4) Der kan være små ting, du mangler at få gjort – ja de har måske manglet lige siden, du selv flyttede ind. Det kan være en liste, du ikke har ordnet, eller måske nåede du aldrig at male bryggerset. Måske er der nogle ledninger, der stikker ud af en loftrosette. Alt sammen noget du slet ikke ser, men som kan gøre køber utryg eller skabe en forkert stemning i huset.
5) Slå græs og klip hækken og fej fortovet; og gør det jævnligt. Mange købere kører selv ud forbi din bolig før de bestiller en fremvisning. Derfor er det vigtigt, at din bolig udefra ser velholdt ud og giver køber et godt førstehåndsindtryk.
Jeg hjælper dig gerne med flere gode råd både ved opstart og undervejs i forløbet. Og husk, det behøver faktisk ikke at koste en formue. Vi bruger det, du har.

BOOK EN TID TIL AT FÅ VURDERET DIN BOLIG

      

juli 2021

MTOTFLS
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

VÆR DEN FØRSTE DER FÅR BESKED

Skriv dig op i vores køberkartotek med det samme. På den måde står du forrest i køen, når een af de attraktive boliger kommer til salg.
Nogle boliger bliver solgt, inden de når at komme til salg på internettet.
Skriv dig op her.