Esbern Snares Vej 25, 8960 Randers SØ

Indflytningsklar og veldisponeret villa i det skønneste kvarter i Kristrup

Det er lige til at flytte direkte ind i denne istandsatte etplansvilla, der er let at holde, så her kan livet leves. Huset indeholder tre værelser, lyse opholdsmiljøer, et badeværelse og et gæstetoilet, så det er oplagt til den lille børnefamilie såvel som dem, der gerne vil ned i noget mindre og nemt. Ejendommen ligger i et virkelig dejligt kvarter i Kristrup.

Udefra får de gule mursten selskab af hvide vinduesrammer, og husets tag er malet i 2019. Samme år blev der efterisoleret. Der er hele to carporte, som yderligere overdækker indgangen til bryggerset.

Det lyse og dejlige køkken-alrum er åbnet flot op under renoveringen i 2015, hvor der også blev fornyet gulv og skiftet til Invita-køkken. Her kan livet udspille sig med hjælp til lektierne, mens madlavningen samtidig passes. Der er franske døre til stuen, som har en bred række vinduer, hvilket giver fri passage til solstrålerne.

De tre værelser udspringer fra den store mellemgang, som let lader sig indrette med en gæsteseng, en kontorplads eller måske et gaming-rum. Badeværelset er fornyet i 2020 og matcher tidens tendenser med regnbruser, store, naturfarvede fliser, to håndvaske og væghængt toilet. Huset rummer også et gæstetoilet og et bryggers.

I haven er der mange muligheder for at finde en plads i solen eller skyggen, og takket være det store terrassemiljø er det eksempelvis let at finde plads til både loungemøbler, grillen og spiseafsnittet. Man får også glæde af både skur og værksted.

Tirsdalens Skole ligger nærmest lige rundt om hjørnet, og tilsvarende kommer man hurtigt til Kristrup Børnehus. I cykelafstand findes nærmeste indkøb og Romalt Aktivitetshal, og endvidere forener Randers naturen med bylivet på bedste vis.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.