Gl. Hadsundvej 12A, 2. 3., 8900 Randers C

Flot lejlighed med altan i Randers C

Bo trygt og godt i lækker lejlighed med altan.

Lejligheden ligger helt bynær med skovbakken i baghaven og kun få minutters gang fra Randers midtby og hvis vejret ikke egner sig til at gå, så kan man tage bilen fra den tilhørende parkeringsplads til ejerforeningen. Lejligheden ligger på 2. sal og her kan den store altan nydes helt ugeneret med et dejlig kig ud mod træer og grønt. Lejligheden fremstår rigtig flot og fortjener i den grad at blive set med egne øjne.

Det lyse HTH-køkken med hvide elementer og det velindrettede badeværelse med topbetjent vaskemaskine er senest blevet renoveret i 2018, så det lever op til nutidens behov og design. Lejligheden er yderst veldisponeret og består udover køkken og badeværelset af entré med indbyggede skabe, et soveværelse, ligeså med god skabsplads, og en god indretningsvenlig stue som optimalt opdeles i spisekrog og sofakrog.
Lejligheden har flotte fællesarealer og brugsret til flere gode ting herunder blandt andet parkering, kælderrum, cykelkæder mv. Lejligheden er med sin beliggenhed og flotte stand helt oplagt til den unge, der skal have sit eget første hjem eller som forældrekøb. Vi glæder os til at byde velkommen til næste og sidste stop på boligjagten på Gl. Hadsundvej 12A.

Kontakt os på 8710 4100 eller på for fremvisning

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.