Musvitvej 12, Øster Bjerregrav, 8920 Randers NV

Moderniseret villa med 6 værelser og skønne opholdsmiljøer både ude og inde

På Musvitvej 12 i Øster Bjerregrav ligge denne indflytningsklare villa for enden af en lukket vej. Her får I et indbydende hjem til familien, og boligen er siden 2005 blevet flot istandsat og vedligeholdt. I stueplan er der ikke mindre end seks værelser, et badeværelse og et gæstetoilet samt et lyst opholdsmiljø med køkken-alrum og stue i forening. Hertil byder den høje kælder på tre disponible rum, et bryggers og endnu et toilet. Prikken over i'et udgøres af den skønne, lukkede have og en dobbelt garage med værksted.

Udefra præsenterer villaen sig pænt med den grå facade, der er nymalet i 2022. Det store opholdsmiljø med køkken-alrum og stue i ét får et behageligt lysindfald fra både syd, øst og vest, og det elegante Invita-køkken med stålbordplader fra Mølballe er ganske karakteristisk. Amerikanerkøleskabet er fra 2022.

Også badeværelset og de to toiletter er udført i et stilrent design. Badeværelset og det ene toilet er placeret i værelsesafdelingen, og det største af de seks værelser er oplagt til forældrene, da der her er en skabsvæg, der sørger for godt med opbevaringsplads.

Fra stuen træder I ud på en herlig terrasse i nyatohtræ på omtrent 120 kvadrameter, der vender solrigt mod sydvest. Den overdækkede del sørger for et tørt sted, hvor udendørslivet kan leves i næsten alt slags vejr. Resten af grunden består af en vedligeholdelseslet græsplæne og et væld af frugttræer og bærbuske.

Øster Bjerregrav har et stærkt sammenhold og et stort udbud af forskellige faciliteter. I Øster Bjerregrav Aktivitetspark kan store og små udfolde sig med forskellige aktiviteter, blandt andet på skateboardbanen, der er en nylig tilføjelse. Via trygge stisystemer kommer I til skole, dagtilbud og indkøbsmuligheder, og som bonus er I også nær Bjerregrav Mose, Fussing Sø og E45.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.