Schubertsvej 12, 8920 Randers NV

Funktionel familiebolig forenet med nordisk elegance

Arkitekten, der førte pennen i 2007, har formået at forene nordisk elegance og det funktionelle i en familiebolig med en vild naturudsigt, der gennem markante vinduespartier bindes sammen med de hjemlige rammer. Beliggenheden i yderkanten af Over Hornbæk og med Randers Golfklub i baghaven placerer boligen helt i toppen af skalaen, mens jeres hverdagskomfort er tilgodeset med korte afstande til skole, pasningstilbud og indkøb.

For pendleren går den nemme rute til E45 heller ikke ubemærket hen, mens et andet plus er en køretur på bare ti minutter til Randers C. Huset er placeret som det sidste i byen, hvorfor naturen, der strækker sig mod Nørre Å og videre til horisonten, er bragt helt tæt på.

Den frie og fortryllende udsigt byder året rundt på solnedgange, der sætter et smukt punktum for dagene i den flotte villa, hvor det stilsikre byggeri og den spændende arkitektur tilsammen skaber en hjemmebase udover det sædvanlige. I 2019 blev facaden malet, og blandt andre vigtig informationer er der gulvvarme over alt, ligesom direkte adgang fra carport til bolig vidner om gennemtænkte løsninger. I stueplan er køkken-alrummet med Hanstholm-elementer kernen. Både herfra samt via det ene af de to værelser er der direkte adgang til terrassemiljøet, hvorfor grænsen mellem inde og ude udviskes i de varme måneder. Et andet plus er badeværelser på begge etager, og her bidrager de dansk designede Vola-armaturer til fortællingen om materialevalg fra øverste hylde.

Boligen fuldendes af overetagen, der tilgodeser alle ønsker om en velfungerende forældresuite, og fuld udnyttelse af udsigten i form af stuen med et markant glasparti og forbindelse til tagterrassen.

Dermed gives to attraktive udemiljøer, hvor udsigt, sol og afskærmning er medtænkt, mens de grønne arealer, der holdes af en vicevært, glider sammen med kvarterets vidder.

Verdo har tilkendegivet, at fjernvarmen kommer til adressen i starten af 2023.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.