Havrevej 17, Mejlby, 8981 Spentrup

Denne 156 kvadratmeter store villa i Mejlby fremstår flot og med nyere eternittag fra 2015 og giver dig meget hus for pengene.

Nuværende ejer har inden for få år renoveret og gjort mange gode tiltag i huset, så huset fremstår flot og indflytningsklart. Her kan blandt andet nævnes ny isolering, nye vinduer, nye døre og nye gulve over hele huset. Udover de mange familievenlige og renoverede kvadratmeter så er der også en stor garage med tilhørende værksted på 58 kvadratmeter.~ Havrevej er en fredelig villavej med masser af aktive børnefamilier. Mejlby ligger få kilometer fra Harridslev og Spentrup. Der er gode busforbindelser, cykelsti til og fra Randers og så kan indkøb klares få kilometer fra boligen.

Haven er dejlig stor og ugeneret. Sommerens hyggelige stunder kan indtages på den store og delvist overdækkede træterrasse, som også har fået en god overhaling få år tilbage, mens græsplænen er som skabt til leg og spil. På grunden er der også redskabskur, og forhaven fremstår flot og elegant. Inde i villaen er der lyst og masser af luft. Indretningen er gennemtænkt med store, åbne opholdsrum, som sætter familiesamværet i scene, ligesom tre store værelser giver plads til privatlivet. Huset byder på et praktisk køkken-alrum med fransk dør ind til en lys og indretningsvenlig stue, hvor nuværende ejer har lagt et nyere gulv, som går igennem det meste af huset. Køkkenet egner sig perfekt til fællesmadlavning, og det er tilmed indrettet med masser af skabsplads. Alrummet og stuen bliver naturligt omdrejningspunktet i hverdagen, både når der skal spises og hygges foran tv' et. I stuen er der desuden brændeovn og udgang til den overdækkede terrasse. Alle værelserne er desuden forsynet med indbyggede skabe. Herudover rummer villaen et stort badeværelse med dobbeltvaske og opmuret bruseniche samt et nyere gulv. Endelig er der et bryggers med vaskefaciliteter og egen indgang samt en entré med en fransk dør.~ Dette er kort sagt en god og velindrettet villa med god plads til hele familien hvor nuværende ejer har renoveret og opdateret boligen til nutidens tendenser. Kontakt os for en personlig fremvisning på 8710 4100 eller på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.