Udbyhøjvej 315, Harridslev, 8930 Randers NØ

Ældre villa med god plads i Harridslev med den dejligste have

Helt centralt i Harridslev med både DagliBrugsen, Korshøjskolen, børnehave og sports- og fritidsaktiviteter, ligger denne hyggelige ældre villa. Gode cykelstier og busforbindelser forbinder Harridslev rigtig fint med både Randers og oplandet.
´
Villaens 168 m2 er fordelt på 2 etager, og udenfor er der den skønneste have, hvor udelivet kan nydes helt ugeneret. Stueplan byder på et køkken/alrum, hvor familien kan samles til hverdagens måltider. Kommer der gæster på besøg, ligger det lige for at tage stuen i brug, hvor pilleovnen sørge for den helt rette hygge. I stueplan er der endvidere soveværelse med dobbeltdøre mod stuen, stort badeværelse med bruseniche, og som et ekstra plus er der udgang til en særdeles lys udestue.
Førstesalen er indrettet med fire gode værelser, som alle er i forbindelse med reposen.

Villaen ligger midt på grunden, så I får både en forhave og en baghave, som er vestvendt og derfor meget leveringsdygtig i sol om eftermiddagen og aftenen. Der er endvidere carport og vognly og et udhus med vaskerum. Der er ældre udhuse, som kan anvendes til blandt andet opbevaring af havemøbler mv.

Der er masser af muligheder for det unge par, der gerne vil sætte sit eget præg på det kommende hjem.
Ring til os for fremvisning på 8710 4100

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.