Gråpilevej 11, 8930 Randers NØ

Velholdt villa i et dejligt område med flere børnefamilier

Denne velholdte villa ligger i det skønne parcelhuskvarter ved Marienborgvej, hvor I finder fred og ro, og hvor mange unge børnefamilier etablerer sig.
Kvarteret byder da også på alt familien kan ønske sig indenfor få minutters gang. Nabovejen Guldregnvej fører op til børnehave og vuggestue og for enden af Gråpilevej finder I et stort COOP365. Ydermere er der nemt til skole og til den skønne Bækkelundsstien, hvor også der er dejligt skov- og naturområde.


Vi glæder os til at byde jer velkommen på Gråpilevej 11, hvor I nemt kan flytte lige ind.
Villaen er gennem de seneste 15 år blevet moderniseret og fremstår lys og indbydende.

Der er følgende indretning: entre, lækkert køkken med flotte hvide elementer og sort bordplade og åben forbindelse til stuen, hvor der er god plads til både sofahjørne og stort spisebord. Det åbne rumforløb giver gode indretningsmuligheder og brændeovnen sørger for den rette stemning og god varme, i de koldere måneder.
Villaen byder også på et lækkert badeværelse med gulvvarme og stor bruseniche, soveværelse, lækkert walk-in med gulvvarme og et stort dobbeltværelse, der kan opdeles til to værelser. Der er bryggers med ekstra god skabsplads og et skønt ovenlysvindue, der gør rummet dejligt lyst. Fra Bryggerset er der udgang til den skønneste træterrasse, der med en pavillon og lidt udendørsbelysning skaber et fantastisk ekstra rum både i de lyse timer og når mørket falder på.

Til villaen hører en rigtig god garage og værksted på i alt 41 m2 og et skur.

Ring for en fremvisning på 8710 4100 eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.