Gimlesvej 2D, 1., 8960 Randers SØ

Hyggelig 3-værelses lejlighed - husdyr tilladt

Drømmer du om at bo i en hyggelig lejlighed, hvor du har mulighed for at sætte dig i en skøn have, og hvor du bor trygt og godt blandt gode naboer, ja så kan lejligheden på Gimlesvej 2 D være det helt rigtige sted for dig.

Du kommer til lejligheden af en hyggelig grusvej og i gården, har du mulighed for at parkere bilen. Lejligheden ligger på første sal og en god bred trappe fører dig herop. Da du er den eneste ejer, hvortil denne trappe fører op, så kan du sagtens nyde at sidde på afsatsen i ro og mag med en kop kaffe og nyde den skønne udsigt ind over Randers By og fjorden.

Lejligheden er indrettet med en stor entre, hvor der også er loftlem med adgang til et godt loftrum. På loftsrummet er der god mulighed for at have opbevaring. Fra entreen kommer du ind i en dejlig stor stue med et fantastisk lysindfald fra syd. Fra vinduerne er der udsigt til Kristrup Kirke, som er én af Randers´ smukke gamle kirker.

Lejligheden byder på et lækkert køkken fra 2018 med hvide HTH-elementer og et flot vinylgulv fra 2020. Der er rigtig god bord- og skabsplads, og derudover er der mulighed for en hyggelig spisekrog. Der er soveværelse med direkte adgang til et stort badeværelse med bruseniche og derudover er der et godt værelse, som er helt ideel til børneværelse, hjemmekontor eller et rum til dine hobbysysler.

Lejligheden er en del af en velfungerende ejerforening med gode og velholdte fællesfaciliteter. Specielt kan fremhæves den skønne fælles have, hvor der er både bålplads og borde/stole, brugsret til parkeringsplads, tørreplads til vasketøjet, og til jul bliver der som oftest opsat et fint juletræ med lys.

Ejerforeningen administreres af professionel administrator. Det er tilladt at holde husdyr.

I nærområdet er der masser af handlemuligheder, bibliotek og apotek, blomsterhandler mv. og er du glad for naturen, kan en tur til Romalt Bakker stærkt anbefales.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.