Fåborgvej 20, 8940 Randers SV

Udsigtvilla i Vorup med store lyse rum

På en rolig villavej i Vorup ligger denne velholdte udsigtsvilla, der vil overraske jer fra det sekund I træder ind ad døren.
Nuværende ejer har gennem sine 20 års ejertid omhyggeligt sørget for at få villaen til at udvikle sig, så den i dag lever op til nutidens krav til indretning, og samtidig har de åbnet op og væltet vægge, så I får en fantastisk udsigt. Samtidig strømmer, der lys ind fra de mange vinduer og er med til at skabe et lyst og hyggeligt hjem.
Vi er stolte over at kunne byde jer velkommen til Fåborgvej 20, der er indrettet med entre, stort åbnet køkken/alrum med masser af plads til at samle familiens gæster omkring et veldækket bord. Køkkenet er fra Invita og byder på masser af skuffe- og bordplads. I alrummet er der brændeovnsindsats og i øvrigt også plads til et hyggehjørne med sofagruppe. Fra alrummet er der direkte udgang til en stor udsigtsaltan, der har forløb til helt til køkkenet.
Der er yderligere en pejsestue med udgang til terrasse mod syd, stor lækkert badeværelse med bruseniche og lækkert skabsarrangement, soveværelse med udgang til en lille altan og to dejlige værelser.
Kælderen er højloftet og yderst anvendelig og er indrettet med to gode disponible rum, stort bryggers, gæstetoilet, viktualierum samt et værkstedsrum. Fra kælderen er der udgang til 2 store garager og haven.
Udearalerne er ligeledes yderst velholdte og et stort fliseareal gør det nemt at holde og det præsenterer sig virkelig flot.
Et mindre græsareal med legehus og bålplads inviterer små og barnlige sjæle til leg og hygge i den flot opvoksede have.
Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.