Bækkelundsvej 1D, 8930 Randers NØ

Rækkehus med skøn have i et roligt kvarter

Vi byder velkommen til dette hyggelige enderækkehus på Bækkelundsvej.
Med rækkehuset her, får I en beliggenhed, som egner sig til de fleste. Vi befinder os nemlig tæt på Indkøb, skole, uddannelsesinstitutioner og Randers by. Hele området omkring Bækkelundsstien er beriget med fantastiske naturområder med skov, råvildt og fine naturstier.
Indgang i entréen er udført i fliser og med en flot trappe til første salen. Herfra er der også adgang til husets gæstetoilet som primært er udført i flotte hvide elementer.
En tur ind i husets hjerterum som i åben forbindelse består af både stue, alrum og køkken. Her hersker en dejlig stemning og indbyder til masser af hygge og samvær.
Her er lagt et flot gulv, som er gennemgående i det skønne rum. Køkken er udført i hvide og tidsløse materialer og her er god plads til madlavningen. Fra køkkenet er der videre adgang til husets funktionelle bryggers. Her finder vi både vaskemaskine, tørretumbler og udgang til ejerforeninges store fælles græsplæne, opbevaringsrum og udhus.
En stor repos venter os når vi kommer op ad trappen til 1. salen. 1. salen er udstyret med flotte ovenlysvinduer, som giver et skønt lysindfald. Vi finder 2 rummelige værelser og et flot badeværelse som igen er udført i hvide og tidløse materialer.
Fra stuen er der udgang til en hyggelig terrasse. Her er både flisebelægning, hvor man nemt kan have grill arrangementer og en fin lille græsplæne - så sommeren kan nemt nydes i det dejlige rækkehus på Bækkelundsvej. Rækkehuset er en del af en velfungerende grundejerforening, hvor I også får del i den skønne have. Kontakt os på 8710 4100 for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.