Ægirsvej 17, 3. th., 8920 Randers NV

Lejlighed med lækkert badeværelse fra 2020

Nu kan vi byde velkommen til denne utrolig fine lejlighed på Ægirsvej 17, 3. TH, som gennem de senere år har gennemgået en flot renovering, senest med det helt nye badeværelse.

Med en beliggenhed tæt på indkøb, uddannelser, børnepasning, busforbindelser og Randers by får I her en lejlighed, der gør hverdagen nem for dig og din familie.

Lejligheden er placeret øverst, hvilket giver en fantastisk udsigt ud over området og et skønt lysindfald givet et flot udtryk i lejlighedens rum. Der er 92 veludnyttede kvadratmeter og indeholder 3 rummelige værelser, så der er plads til børnefamilien, parret eller singlen, som gerne vil have god plads. Det ene værelse kan tillægges stuen, hvis dette ønskes. Udover det renoverede badeværelse med bruseniche, håndklædetørre og vaskemaskine, byder lejligheden på et gæstetoilet.

I bydes velkommen indenfor i den rummelige entre med elegant lyst klinkegulv, der er ført ud i køkkenet, så der skabes et fint harmonisk udtryk. Køkkenet er med hvide elementer og med mulighed for en lille spisekrog. Ydermere er der en fantastisk lys stue med nye gulve fra 2020, og fra stuen er der udgang til den skønne udsigtsaltan. Altanen er lukket, med vinduer, der kan åbnes, så den kan anvendes hele året rundt.

Udearealerne er yderst velholdte på Ægirsvej. Gode græsplæner, sandkasser, gyngestativer og ikke mindst gode parkeringsforhold kan nævnes.

Kontakt os på 8710 4100 for en personlig fremvisning

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.