Kallehavevej 29, Tebbestrup, 8940 Randers SV

Charmerende ejendom i smuk natur og med den skønneste udsigt.



Her midt i skønne Tebbestrup Bakker og med den smukkeste udsigt ind over Randers by, byder vi velkommen til Kallehavevej 29, hvor vi nærmest bliver et med naturen, og hvor der alligevel kun er kort afstand til motorvej, indkøb mv.
Søger du efter en bolig i smukke omgivelser og omgivet af masse af natur, og drømmer du om et sted, du kan gøre det til dit eget, så har du muligheden her. Det store værksted, hvor også cyklen eller motorcyklen kan plejes, er et ekstra stort plus til stedet.
Vi byder velkommen til boligens entre, der fører os videre ind i den smukke stue med sprossede vinduer og elegante gulve. Fra stuen er der adgang til boligens store køkken/alrum, hvor der er masser af plads til at samle sine gæster. Brændeovnen sørger for varme og den helt rigtige stemning. I stueplanet er der endvidere et stort værelse som også kan anvendes til soveværelse, et flot renoveret badeværelse med brus samt et funktionelt bryggers.
Fra køkken/alrummet er der adgang til boligens 1. sal, der er indrettet med et yderst anvendeligt repos, et godt badeværelse med badekar samt værelse.
Udenfor mødes vi af den hyggelige atmosfære og den skønne ro og her kan I nyde udelivet på den skønne terrasse eller under et træ i haven. For den kreative er der et godt stort værksted og carport.
Der er nem adgang til busforbindelse til Randers få hundrede meter fra ejendommen.
Kontakt os på 8710 4100 for en fremvisning

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.