Anemonevej 6, Randers By, 8930 Randers NØ

Bo hyggeligt og bynærtHvis du ønsker at bo bynært, men stadig trukket lidt væk fra det pulserende byliv, så er dette hyggelige hus på Anemonevej 6, måske lige noget for dig.
Huset fremstår flot med hvidpudset ydervægge med sprossede trævinduer i en hyggelig brun farve. Indenfor husets vægge byder vi velkommen til 100 veludnyttede kvadratmeter fordelt på 2 plan. I Entréen mødes vi af en flot trappe med fine detaljer, som giver adgang til 1. salen. Videre herfra er der adgang til et fint lille toilet. Stueetagen består yderligere af et godt køkken i hvide tidløse materialer som er i åbenforbindelse til de 2 stue som med en flot oval-skåret væg opdeler stuerne til spisestue og sofastue.
En tur op ad den flotte buede trappe byder os på en fint lille repos, hvorfra der er adgang til husets store soveværelse, børneværelse, samt et badeværelse.
Udenfor er der en carport hvortil der er fliser op langs huset, så bilen let kan køres væk fra vejen. Haven står flot og idyllisk med blomster og en flagstang, og ydermere er der et stort udhus på 51 kvadratmeter, som kan bruges til opbevaring.
Et charmerende og hyggeligt hus, som fortjener et kig i virkeligheden! Kontakt os på 8710 4100 for at aftale nærmere

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.