Rismøllegade 14, 8930 Randers NØ

Spændende bolig med masser af plads og mulighederPå Rismøllegade 14 i Dronningborg får du en bolig hus med masser af plads og masser af muligheder.
Samtidig med dette får du et bolig som ligger et stenkast fra Rismølleskolen, og dejlig centralt i forhold til Indkøb, tankstation, den lokale pizzaria som alt er at finde i gåafstand fra huset.
Her er masser at plads at boltre sig på for her er hele 201 boligkvadratmeter samt en kælder på 121 kvadratmeter. Boligen ligger relativ højt placeret og det giver et fantastisk kig udover markerne, naturen, og området ned mod Randers Fjord.
En stor elegant entre byder velkommen i stueplanen, der indeholder en stor lys opholdsstue med masser af plads samt en dejlig spisestue. Her venter os et stort køkken/alrum, hvor I virkelig kan drømme og realisere jeres helt eget unikke køkken/alrum med masser af plads til både køkkeninteriør og også familiens gæster. I forbindelse hermed er der adgang til 3 af husets i alt 4 værelser. Det 4. værelse er placeret ved siden af opholdsstuen. Der er desuden badeværelse i lyse farver, gæstetoilet samt et godt bryggers
Fra entreen nedgang til den høje kælder, hvor der er masser af muligheder for fritidsaktiviteter, motion, gamer-rum eller hvad familien ønsker. Her venter os en stor gildesal til festlige sammenkomster eller andet der kræver lidt plads. Herudover 5 disponible rum og et stort badeværelse.
Haven er pæn og hyggelig anlagt med masser af store blomsterbede, buske og andet fin beplantning. Der er også en fin og stor sydvendt terrasse samt garage og gårdmiljø på den anden side mod nord.

Kontakt os på 8710 4100 for en fremvisning

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.