Smedelinien 3, 8930 Randers NØ

Hyggelig villa tæt på DronningborgVillaen ligger i det naturskønne område i Tjærby, der mødes af de nye udstykninger i Dronningborg. Det giver en dejlig fornemmelse af både at være på landet og i naturen, og samtidig er der ikke langt til byen og til handlemuligheder og skole.

Villaen er opført i 1890 og ombygget i 2011 og er i 2 plan. Der er masser af muligheder for at sætte sit eget præg på indretningen.

Villaen er indrettet i stueetagen med et åbent køkken mod den hyggelige stue med brændeovn. I stuen er der et pænt ældre egeparketgulv. Der er endvidere et soveværelse, værelse med udgang til haven og badeværelse med bruseniche.
Derudover er der et teknik rum, hvor varmepumpen er placeret. 1. salen er indrettet med en stor stue med et kæmpestort vinduesparti og udgang til altan, hvorfra udsigten til fjorden og engene kan nydes. Der er endvidere et soveværelse. Der er mulighed for en anden opdeling af 1. salen, hvis det ønskes.

Der er en skøn lukket have der giver det helt ideelle uderum med bålplads, og plads til både trampolin, gyngestativ og drivhus. Der er en garage på 21 m2 og et godt udhus.

Vi glæder os til at fremvise denne hyggelige villa - ring til os på 8710 4100.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.