Krebsen 12, Helsted, 8920 Randers NV

Skønt rækkehus med skøn have og terrasser

På Krebsen 12 i Helsted finder vi dette flotte enderækkehus på en aflukket vej i et børnevenligt område med masser af gode arealer til diverse arrangementer. Her kan blandt andet nævnes legetårne, gynger, borde og stole, fodboldmål samt masser af grønne arealer. På fællesområderne mødes beboerne på vejen til fællesarrangementer og fælles havedage. Endvidere er der let adgang til E45 samt kun 6-8 minutters kørsel til Randers midtby.

Huset fordeler sig på 2 plan, hvor man i entréen bliver mødt af flotte lyse vægge, med garderobeplads, spots i loftet, adgang til det første af husets 2 badeværelser samt et bryggers med vaskefaciliteter. Videre herfra kommer man ind i husets leve- og hjerterum, hvor det hvide tidløse køkken på fineste vis smelter sammen med alrum/stuen og skaber en rigtig hjemlig stemning.
En tur på rækkehusets 2. sal byder først og fremmest på en stor repos, som giver adgang til 3 rummelige værelser og husets andet badeværelse. Alle værelser har indbyggede skabe og den mest fantastiske kombination af ovenlysvinduer, som skaber et dejligt og naturligt lysindfald i rummene. Badeværelset er, ligesom køkkenet, udført i klassiske hvide og behagelig farver samt født med de gode ovenlysvinduer som også var at finde på værelserne.

Da dette er et enderækkehus finder vi en lille græsbelagt have, samt en flot flisebelægning hele vejen rundt om huset, som gør det muligt at flytte terrassen rundt alt afhængig af solen. Der er endvidere hæk rundt om hele huset, som lukker godt af og giver en privat følelse. Derudover er der carport til bilen samt et skur til haveredskaber eller andet opbevaring.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.