Frederiksgade 2B, 8930 Randers NØ

Charmerende klassisk villa med skøn have


På Frederiksgade i Randers, ligger dette rummelige rækkehus. Frederiksgade ligger centralt, men stadig trukket lidt væk fra det livlige byliv. Rækkehuset fordeler sig på 134 boligkvadratmetre samt en fin kælder på 74 kvadratmeter, så her er fint plads at boltre sig på. Man bydes velkommen i entréen, hvorfra der er et lille niveau op til stueplan. Her er der et elegant nyere køkken i flotte materialer i åben forbindelse til alrummet, hvor der er god plads til hele familien. Stuen er rummelig og byder på mange indretningsmuligheder. Fra stuen er der udgang til terrasse. I stueplan er der endvidere badeværelse med karbad. på 1. sal er der soveværelse og 3 børneværelser samt toilet.
Kælderen består af 2 gode disponible rum, hvorfra der i det største af dem, er udgang til haven. Derudover findes der vaskerum i kælderen.
I haven er der masser af plads til både leg og hygge på terrasse og blandt de gamle krogede træer. Der er også mulighed for at lave en indkørsel med mulighed for parkering ud mod vejen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.