Flintevej 6, Assentoft, 8960 Randers SØ

Flot moderniseret villa på fredelig villavej

På en fredelig villavej i hyggelige Assentoft ligger denne etplansvilla og venter på nye ejere. Når I flytter ind på Flintevej 6, bliver I budt velkommen af gode naboer og en perfekt nærhed til skoven til den ene side og til Assentoft by med indkøb, skole, daginstitution og sportsfaciliteter til den anden side.
I træder ind i en lys og moderne villa med store, lækre og lyse rum med en ensartet gulvbelægning, der giver en harmonisk oplevelse af rumforløbet. Villaen er fuldmuret, hvilket understreger det på en gang klassiske og moderne udtryk på de flotte hvide vægge.
Gennem de seneste 5 år har nuværende ejer moderniseret villaen med blandt andet et lækkert KVIK-køkken i åben forbindelse med alrum og stue, hvor der er masser af plads i hverdagen og når familie og venner samles til mærkedage. I køkkenet er der gulvvarme og der er direkte udgang til den skønne vestvendte terrasse med flot flisebelægning. Villaen byder endvidere på en rummelig entre, lækkert badeværelse med stor bruseniche og elegant gråt klinkegulv med gulvvarme, forældresoveværelse og to store børneværelser. Der er endvidere bryggers med naturgasinstallationen og herfra er der udgang til forhaven.
Udenfor er der carport med redskabsrum til bilen, og haven er anlagt med græs og fliseterrasse og en skøn overdækket træterrasse, der inviterer til hygge i lounge-området, mens børnene kan lege i haven.

Har I lyst til et nærmere kig på denne flotte villa? Så book en fremvisning op 8710 4100 eller på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.