Guldregnvej 8, 8930 Randers NØ

Velholdt rødstensvilla på hyggelig blind villavej

På en rolig, blind vej i et børnevenligt kvarter i Randers ligger denne velholdte 2-plansvilla med masser af plads og en skøn lukket have. Beliggenheden passer godt til familielivets behov med gå- eller cykelafstand til alle hverdagens fornødenheder. Således får I alt inden for en radius af én kilometer såsom daginstitution, skole, idrætshal og indkøbsmuligheder. Bussen afgår tæt ved hoveddøren, og så er I også nær naturen på Bækkestien.

Villaen blev opført i 1963 og i 1975 blev boligarealet udvidet med en 1. sal på 77 m2 så der nu er god plads med både værelser og to skønne stuer. Ejer har løbende vedligeholdt ejendommen på bedste vis med blandt andet udskiftning af tagrender og vinduer i 2007/2008 og 2018.

Vi byder velkommen til Guldregnvej 8, der er indrettet med entre, velholdt køkken fra 2004 med en hyggelig spisekrog, stor lyse stue med udgang til terrassen, og hvor der er mulighed for at åbne op til et stort køkken/alrum. Stueplanet byder endvidere på et værelse, et fint badeværelse med badekar og flotte blå fliser samt et stort bryggers. 1. salen er indrettet med en skøn stue med brændeovn og udgang til den overdækkede udsigtsaltan, hvor man selv på en stille regnvejrs-sommerdag kan nyde dem smukke udsigt over området og mod Bækkestien. Der er desuden et badeværelse (2004) med bruseniche, soveværelse og to dejlige værelser samt et uundværligt pulterkammer.

Udenfor byder haven på skønne hyggekroge og en dejlig græsplæne med plads til leg samt flot anlagt terrasse. Der er desuden en muret garage med værksted.

Der er en velfungerende grundejerforening med et helt særligt sammenhold, hvor man ung som ældre kan byde ind i fællesskabet på vejen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.