Drejervej 27, 8920 Randers NV

Lægger I vægt på et roligt kvarter med lukket vejsystem og kun ganske kort afstand til både by og natur, så kan denne lækre bolig være et oplagt valg for jer. Her venter jer nemlig en skøn oplevelse i et moderne hjem med lækre materialer og en veldisponeret planløsning.

Boligen er beliggende på en grund med terræn, som giver mulighed for udsigt såvel som ugeneret udnyttelse af det store flisebelagte terrasseområde, hvor aftensolen kan nydes. Det nyetableret indgangsparti er flisebelagt og har både trappe og nedkørsel for cykler og barnevogne. Flisebelægningen er ført hele vejen rundt om huset og skaber et flot og skarpt udtryk til huset, samtidig med, det skaber hyggelige oaser og privathed.

Boligen er indrettet med et stort, lyst og lækkert køkken/alrum med flotte hvide elementer og køkkenø med vask. Fra Alrummet er der åbent forløb til opholdsstuen, og fra begge steder er der udgang til en ugeneret terrasse. Rummet åbner op for masser af muligheder for at kunne indrette sig også til familiens større sammenkomster. Boligen byder endvidere på et stort soveværelse og lækkert moderniseret badeværelse med elegante fliser med badekar og bruseniche, og yderligere 3 værelser, hvoraf de to af værelserne ligger i en separat afdeling af boligen med eget badeværelse i samme materialevalg som boligens andet badeværelse.

Vi glæder os til at vise jer denne skønne bolig - ring 8710 4100 eller book en fremvisning på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.