Fuglebakken 64, Randers By, 8900 Randers C

Dette velholdte rækkehus i Randers ligger i fredelige omgivelser med kun et kvarters gang til midtbyens mange muligheder. Med denne centrale beliggenhed er der kort afstand til skoler, daginstitutioner, fritidsfaciliteter og ligeledes til rekreative områder som Skovbakken og Bækkestien. Der er under 5 min. til gode indkøbsmuligheder samt til bybus.

Der er følgende indretning: entre med trappe til 1. salen, stor lys og indretningsvenlig stue og spisestue med lyst gulv, velindrettet køkken med hvide elementer og elegant sort bordplade. Der er en praktisk indretning med vaskefaciliteter. Fra køkkenet er der udgang til den dejlige have.
På 1. salen forbinder et repos et mindre men fint badeværelse med toilet og brus, soveværelse med et stort kvistvindue der både giver lys og plads, og derudover er der et rummeligt værelse.På repos´et kan der indrettes en kontorplads.

Haven er sydvendt og derfor med sol det meste af dagen, er let anlagt med lille græsplæne og ugenert terrasse, og med en tæt hæk som omkredser haven kan udelivet leves ganske privat. Der forefindes også udhus samt lille brændeskur. Fra haven er der adgang til fælleshuset med plads og service til 40 personer.

Foran huset er der egen parkeringsplads lige op til hoveddøren. Grundejerforeningen står for den udvendige vedligeholdelse i henhold til vedtægterne.

Ring 8710 4100 for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.