Nålemagervej 65, 8920 Randers NV

Veludnyttet rækkehus

Vi byder velkommen til dette skønne rækkehus, der fremstår både lys og moderne og med en optimal udnyttelse af boligens 110 m2.
Boligen ligger i den vestlige del af byen, hvor der er nemt til både indkøb, skole og motorvejsnettet, og samtidig hersker der en særlig ro over bebyggelsen, hvor der også er et godt naboskab mellem beboerne. Der er velholdte fællesarealer, og en skøn legeplads lige uden for døren.
Boligen er opdelt i forskudte plan, hvilket gør boligen på en gang både stemningsfyldt og funktionel. Opdelingen skaber en rigtig god dynamik og et glimrende lysindfald i boligen.
Der er følgende indretning: entré med glasfyldningsdør og rummeligt køkken/alrum med lyse elementer og god bord- og skabsplads. Fra entreen er der direkte adgang et nyere bryggers med hvide elementer, vaskemaskine og tørretumbler samt bord/-vask-arrangement. I stueplan er der endvidere et veludnyttet badeværelse med bruseniche samt flot hvidt skabsarrangement.
Fra alrummet kommer man til nedre plan med en stor opholdsstue med vinkel, hvor der er endnu en god plads til spisebordet. Her er der ekstra skabsplads bag to elegante skydedøre. Fra stuen er der udgang til den sydvestvendte del af haven med terrasser i to niveauer flot anlagt med fliser.
Øvre plan er indrettet med soveværelse og værelse, begge med den skønneste udsigt over det kuperede område. Der er desuden et yderst anvendeligt disponibelt rum med ovenlys.
Der er pålagt flotte gulve i køkken/alrum, bryggers samt hele øvre plan. Sælger oplyser, at huset er et 100% røgfrit hjem.
Foran boligen byder en skøn morgenterrasse velkommen, ligesom man her kan komme direkte til legepladsen.
Vi glæder os til at byde jer velkommen til denne skønne bolig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.