Blåbærvej 6, Helsted, 8920 Randers NV

Solid rødstensvilla i skønt parcelhuskvarter

På en rolig villavej i det populære Helsted ligger denne klassiske 60'er villa godt trukket tilbage på en 1.008 m2 stor grund.
Kvarteret er i gåafstand til både dagligvareindkøb i Rema1000, og der er også lokal bager og slagter i området. Dagligdagen fungerer let ved at børnene kan færdes via cykelsti til skole, og der er kun få minutters kørsel til Randers N, hvor du kommer på motorvej E45.

Villaen med den rigtig gode planløsning fremstår ganske oprindelig, så her er rig mulighed for at sætte sit eget præg og modernisere, som man ønsker det.

I bydes velkommen i en lille entré med gardeobeplads og dernæst en fordelingsgang, der giver adgang til et soveværelse med fast skabsvæg, ældre flisebadeværelse med både badekar og brus og køkken med lyse elementer. Fra køkkenet er der adgang til spisestue, som også kan inddrages til et stort køkken/alrum. Fra spisestuen er der udgang til den rummelige udestue, hvor årstiderne kan følges på nærmeste hold.
Villaen byder derudover på stor stue og yderligere 2 værelser.

Bag villaens vognly er der garage med værkstedsplads. Den store grund byder på såvel prydhave ud mod vejen, og en stor skøn urtehave omme bag ejendommen med masser af muligheder for at være selvforsynende med egne grøntsager og frugt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.