Gelhøj 2, Albæk, 8930 Randers NØ

Bolig med udsigt og skøn omkringliggende natur

Denne villa er helt unikt højtbeliggende på Gelhøj i Albæk med en fantastisk udsigt over området, og indsejlingen til Randers Fjord. Her hersker en helt særlig stemning i den spændende have i forskudte plan, der er inddelt i hyggelige rum og terrasser.

Under et kvarters kørsel fra Randers ud langs fjorden finder man Albæk, der er et hyggeligt lokalsamfund kun ca. 3 kilometer fra Harridslev, hvor der både er Korshøjskolen, daginstitution og indkøb i Dagli'Brugsen.

Her er tale om en yderst funktionel ejendom i 2 plan, hvor familiens aktiviteter rigtigt kan fordeles.

Ejendommen indeholder en fin hall, køkken/alrum i flotte hvide elementer og stue med brændeovn og store panoramavinduer. Flot badeværelse med nydeligt badmiljø i grå nuancer og spabad samt soveværelse og 2 værelser derudover. Et pænt gæstetoilet med bruseniche i glassten fuldender stueplanet, og en åben trappe fører til ejendommens kælder, der indeholder vaskerum/bryggers og 3 store disponible rum, hvoraf det ene har udgang til haven.

Fra stuen og hele vejen omkring ejendommen til køkken/alrum er der den skønneste altan og svalegang, hvor den sjældne udsigt rigtig kan nydes året rundt.

Vi glæder os til at fremvise ejendommen for dig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.