Mimose Alle 15, O. Hornbæk, 8920 Randers NV

Rødstensejendom med udsigt i det attraktive O. Hornbæk

Velkommen til MImose Allé 15 i det dejlige O. Hornbæk.

Området byder på den skønneste natur ved Gudenådalen, der indbyder til dejlige gå- eller løbeture. I nærområdet finder I også indkøbsmuligheder, skole og pasningsmuligheder samt både Golfbanen, Fladbroskoven og Klatreskoven indenfor gåafstand.

Her får du en velholdt rødstensejendom med en god kælder. Den er beliggende for enden af en lille blind vej på en smuk grund, der grænser lige op mod et skovområde. I haven bag huset, kan man være helt ugeneret, og her får man en fornemmelse af af være i skoven.

Ejendommen indeholder i stueplan entré, rummelig stue med store vinduespartier, hvor lyset strømmer ind. Derudover et nydeligt køkken med masser af skabsplads, pænt badeværelse med bruseniche og soveværelse med stor skabsvæg. Fra gangen i stueplan er der nedgang til en yderst anvendelig kælder med 3 store disponible rum samt vaskerum.

Foran ejendommen er der en skøn hævet træterrasse med den dejligste udsigt over Gudenådalen og matriklen byder også på en stor garage med værksted og redskabsrum.

Ring for fremvisning af denne oase i det attraktive O. Hornbæk - vi glæder os til at fremvise den for dig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.