Mølletoften 4, 2. th., 8940 Randers SV

Velindrettet lys udsigts-lejlighed med altan

Velkommen til Mølletoften 4, 2.th.; her får du 81 veludnyttede kvadratmeter beliggende både roligt og centralt. Du finder lejligheden på 2.sal med den skønneste udsigt over områdets grønne arealer. Her er kort afstand til alle Midtbyen's tilbud, og pendleren har hurtig adgang til motorvejen ligesom rutebil og bybysserne holder tæt ved ejendommen.

Når du ankommer, bliver du mødt af en flot entré i vinkel med bue ind til en lys og indretningsvenlig stue med fin plads til både spisebord og sofaarrangement. Fra stuen er der udgang til en stor overdækket altan med god plads til både loungesæt og grill.
Køkkenet er i hvide elementer med bøgekant og her er der også blevet plads til et lille spisebord med to stole, hvor morgenmaden kan indtages. Lejligheden indeholder også et flot moderniseret badeværelse med hvidt badmiljø vaskesøjle og bruseniche, og endelig et stort soveværelse med faste skabe. Lejligheden er en del af en sund ejerforening med professionel administrator og der er udover eget aflåst kælderrum både vaskeri og cykelrum i kælderen under ejendommen. Der er tillige stor parkeringsplads foran ejendommen, så det er altid nemt at finde en plads til bilen, når du kommer hjem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.