Gørtlervej 51, 8920 Randers NV

Veludnyttet etplansvilla med masser af muligheder

Nu får du muligheden for at købe denne dejlige villa i det populære Håndværkerkvarter.

Ejendommen er opført i gule sten på en stor grund på hele 1.082 m2. Der er et rigtig godt naboskab på vejen, og du finder alt, hvad du skal bruge af indkøbsmuligheder, skoler og uddannelser i nærområdet. Doktorparken og grønne områder ligger også indenfor umiddelbar gåafstand. Ejendommen fremstår meget oprindelig, så der er masser af muligheder for at modernisere og sætte sit helt eget præg på sit fremtidige hjem. Du bydes velkommen til en funktionel planløsning med rummelig entré og god bred gang, der på bedste vis fordeler hele 3 værelser, soveværelse, bryggers med egen indgang, badeværelse med nydelige blå fliser og både bruseniche og badekar samt gæstetoilet.
Videre til stor stue med virkelig god plads i vinkel og flot parketgulv samt oprindeligt køkken med mulighed for at åbne op så man får køkken/alrum, der kan danne husets hjerte for hele familien.

Til ejendommen hører også en god garage med plads til bilen og lille værksted. Der er en pæn forhave og bagved ejendommen den skønneste sydvendte have med frugttræer, græsplæne og dejligt terrassemiljø. Ejendommen kan overtages hurtigt, og vi glæder os til at fremvise den for dig - ring på tlf. 8710 4100 og lav en aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.