Strindbergsvej 12, O. Hornvæk, 8920 Randers NV

FLOT ENERGIMÆRKE

Dette arkitekttegnede rækkehus ligger fredeligt på det lukkede vejsystem på Strindbergsvej. Her oplever du et godt naboskab og skøn natur lige udenfor døren. Der er skønne gå- og løbeture i området og der er kun få minutters gang til Gudenådalen og golfbanen nås indenfor 10 minutter.
Skal børnene selv gå i skole er der kun ganske få minutters gang til Hornbæk Skole, ligesom du også har dagligvareindkøb, bager og sportsforening ganske tæt på. Motorvejstilskørslen til E45 nås også på få minutter.

Rækkehuset er opført i 1984, og den arkitektoniske profil er elegant med rød murstensfacade, matchende sadeltag og store vinduespartier, der giver optimale forhold for såvel dagslyset som udsigten. Indenfor giver de forskudte niveauer et spændende udtryk og en helt særlig stemning.
Der er følgende indretning: entre, stort køkken/alrum med kogeø og med udgang til den solrige terrasse. I stueplan er der endvidere bryggers med energi rigtig luft til vand varmepumpe, gæstetoilet samt nedgang til kælderen.
Fra stueetagen går man et niveau op og finder her soveværelse og værelse begge med loft til kip, der giver en skøn rumfornemmelse. På næste niveau findes yderligere et værelse, en hyggelig stue og badeværelse med bruseniche.

Der er en velfungerende grundejerforening, hvor man bliver budt velkommen på bedste vis, og hvor man frit kan deltage i de hyggelige arrangementer.
Der er altid god tilslutning til grundejerforeningens fester og arbejdsdage, hvor der er en hyggelig stemning og hvor man mærker det gode naboskab. I området findes også en fin legeplads til børnene og der er en hyggelig bålplads.
Velkommen til Strindbergsvej 12.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.