Tyttebærvej 6, Helsted, 8920 Randers NV

Der er masser af plads i denne skønne familievilla i Helsted. I får fem værelser og et skønt køkken/alrum , som er husets hjerte. Herfra er der udgang til den lækre sydvestvendt træterrasse, I Helsted bor I bekvemt for hverdagens fornødenheder, og området byder på både et godt naboskab, sportsforening, daginstitution og gode indkøbsmuligheder.

Ejendommen præsenterer sig nydeligt fra vejen med sin hvidpudsede facade, der står i flot kontrast til det mørke tag. Siden 2015 er vinduerne udskiftet med trelags-glas, og af indvendige forbedringer kan nævnes istandsættelsen af badeværelset i 2010.

Opholdsarealerne er placeret, så de får maksimal udbytte af det naturlige lysindfald, der strømmer ind fra øst, syd og vest. I køkken-alrummet kan spisesektionen indrettes langs de markante vinduespartier, mens HTH-køkkenets tidløse elementer er funktionelt opstillet i en U-form for optimal udnyttelse af pladsen. I betræder et parketgulv i træ med ekstra brede planker, og så luner brændeovnen behageligt. Stueetagen afrundes af bryggers, et badeværelse med gulvvarme samt to værelser, mens de resterende tre ligger på første sal. Det er også heroppe, at I finder et disponibelt rum til opbevaring samt en indbydende stue, hvor de synlige loftsbjælker skaber en hjemlig atmosfære. Vinduerne går fra gulv til loft, og med dør til fransk altan.

Træterrassen omkranses af en mur, så I kan færdes helt privat, og den sydvestvendte orientering giver optimale solforhold. I råder også over et skur til opbevaring, og ellers venter en nem have.

Området er roligt, og der er gåafstand til pasningstilbud, busstoppested, indkøbsmuligheder samt byens slagter og bager, mens de knap to kilometer til Vestervangsskolen kan tilbagelægges på cykel. I kvarteret er der også en fodboldklub og grønne områder med legeplads og skov, og skulle I mangle noget, er der hverken langt til Randers eller E45.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Tyttebærvej 6.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.