Jadedalen 13, Dronningborg, 8930 Randers NØ

Kvalitetsvilla med optimal planløsning og skønt køkken/alrum

Villaen ligger på et lukket vejsystem, i rolige og trygge omgivelser. Her er der fred og ro og gode naboer, der gerne byder velkommen til vejen. Villaen er beliggende på en grund på 475 m2, så de udendørs arealer er yderst overkommelige at passe. Savnes der plads til en god fodboldkamp, er det store grønne areal ved siden af helt oplagt til dette formål. Af yderligere tilbud i området kan også nævnes fælleshuset, der kan lejes af boligforeningen til en favorabel pris. I tilknytning til fælleshuset er der en god legeplads, som områdets beboere også benytter.

Vi byder jer velkommen til Jadedalen 13, en flot klassisk fuldmuret rødstensvilla, der er opført i 1999. Villaen har en moderne og optimal planløsning, som kan passe såvel børnefamilien som ægteparret, der ønsker et nemt hus at passe.

Der er følgende indretning: entre med klinkegulv, stort køkken/alrum med udgang til en villaens dejlige terrassemiljøer. Fra stuen er der flotte franske glasdøre, der slås op som åbning til opholdsstuen, hvor der er et flot lysindfald for det store vinduesparti. Fra stuen ledes man direkte ud til villaens andet terrassemiljø, hvor der også er udsigt til det dejlige grønne areal udenfor ejendommen.
Villaen byder endvidere på en separat børneafdeling med tre dejlige værelser og badeværelse med bruseniche, samt forældreafdeling med soveværelse og endnu et badeværelse med bruseniche. Villaens to badeværelser er opført i samme tidsløse materialer. Det er slutteligt et funktionelt bryggers.
Udenfor er der et integreret vognly på 32 m2 og et isoleret udhus på 15 m2.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til denne skønne villa, hvor kvalitet, planløsning og en god beliggenhed er i højsædet.

Klik her for at se virtual reality i fuldskærm

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.