Bjerregrav Stationsvej 37+ 39, 8920 Randers NV

Nu har I chancen for at overtage denne stilrene og indflytningsklare ejendom med tre værelser og masser af opholdsmiljø. Boligen ligger i Bjerregrav Stationsby med under et kvarters bilkørsel til Randers C, og i disse omgivelser vil naturmennesket trives - her kan I “larme” og have store armbevægelser.

Villaen præsenterer sig pænt med hvid facade og matchende vinduer fra 2019. Ude finder I også en lækker, isoleret garage på hele 72 kvadratmeter med to automatiske porte og Troldtekt-loft - et virkelig godt sted til hobbyaktiviteter.

Indenfor venter jer en rummelig stue, som prydes af et trægulv og er meget lys takket være de sydvendte vinduer. I får desuden både glæde af en terrassedør og en pillebrændeovn. Den tiltalende stil fortsætter i AUBO-køkkenet, der er udført i 2019. Køkkenet er indrettet med en AEG-ovn i arbejdsvenlig højde samt en AEG-opvaskemaskine, og så er øens induktionskogezone orienteret mod stuen. Til slut har etagen et badeværelse, der er moderniseret samme år som køkkenet og byder på en matteret, glasafskærmet bruseniche.

På førstesalen finder I de tre soveværelser, hvoraf det ene har walk-in-closet, mens kælderen giver jer ekstra plads til opbevaring.

Den store grund er let at vedligeholde, og med huset placeret rigtigt på grunden er der masser af sol på terrassen samt udsigt til mosen og de grønne arealer. Haven har desuden masser af plæne og stemningsskabende, opvokset beplantning, som blandt andet inkluderer et par blommetræer.

I kommer selvsagt let ud i naturen med et charmerende område bag ejendommen fuld af vandhuller. Udover de idylliske omgivelser har I også en fornuftig afstand til dagligdagens gøremål, for I kan nemlig cykle til skole, daginstitution og idrætshal. Ydermere stopper bussen under 200 meter fra hoveddøren, og bilen når motorvejen på under ti minutter. Nærheden til Randers sikrer jer samtidig mange faciliteter indenfor overskuelig rækkevidde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.