Hobrovej 55A, 8900 Randers C

Hvis I er på jagt efter en usammenlignelig ejendom, der er rig på charme og fyldt med atmosfære, så skal I vende blikket mod dette pragteksemplar af en villa, der ligger ganske centralt i Randers. Hjemmets 150 kvadratmeter fordeler sig over halvandet plan med fantastiske opholdsrum og fire værelser. Ydermere venter jer 97 bonuskvadratmeter i den yderst anvendelige kælder samt en pragtfuld, sydvendt have.

Den klassiske rødstensvilla toner smukt frem med hvidrammede vinduer og et rødt, afvalmet tegltag. Som I træder over dørtærsklen, ankommer I til en stor hall, hvor den blyindfattede rude og den håndmalede, dekorerede vinduesbue sætter et elegant prik over i'et. Hjemmet emmer af oprindelige detaljer, hvilket blandt andet ses i de tre skønne stuer en suite. Her breder sig et lyst plankegulv, mens et bredt vinduesparti og en stemningsskabende brændeovn pryder den ene stue. Det charmerende udtryk fortsætter til køkkenet fra 2004, der er udført i nordisk stil med hvide fyldningsfronter, som ledsages af en massiv bøgetræsbordplade.

På førstesalen åbner reposen op for fire indretningsvenlige værelser og et badeværelse med kar, mens den store, lyse kælder med egen indgang byder på et bryggers og fem disponible rum, hvoraf det største har varme i gulvet.

Glæd jer til at opleve haven, der omkranses af tætte, opvoksede buske og træer, så I har et dejligt, lukket uderum. Her kan solskinnet nydes dagen lang, da haven vender perfekt mod syd, ligesom I kan tage ophold på den hævede terrasse eller i glaspavillonen.

Adressen placerer jer i behagelig gåafstand til skole, vuggestuer, børnehaver og uddannelsesinstitutioner, ligesom bymidtens mange faciliteter såsom specialbutikker, spisesteder og Værket tilgås til fods. For pendleren er motorvejen lettilgængelig.

Har dette fanget jeres interesse? Så kontakt os for en fremvisning!

Klik her for at se virtual reality i fuldskærm

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.