Skovvej 3, Vorup, 8940 Randers SV

Dejlig villa i naturskønne omgivelser

Det er på Skovvej 3, at vi nu har glæden af at kunne udbyde denne pæne villa, der ligger naturskønt placeret tæt på skov og grønne omgivelser i Vorup. Her får I 193 veldisponerede kvadratmeter fordelt på tre etager samt et fantastisk udeareal med nyttehave.

Ejendommen fra 1953 er gennem en lang årrække blevet passet og plejet, og den fremstår således også særdeles velholdt med istandsatte vinduer og tag fra 2013. Flot er det også med sin hvide facade, og billedet fuldendes af en nydelig gårdsplads, der sammen med prydsomme blomster og en sirligt anlagt forhave gør sig for en idyllisk atmosfære.

Det positive førstehåndsindtryk fortsætter inden døre, hvor planløsningen blandt andet byder på et åbent opholdsmiljø med direkte udgang til terrassen. Det nydelige HTH-køkken er udført med en massiv bøgetræsbordplade, mens stueafdelingen beriges af en stemningsgivende brændeovn og et generøst lysindfald fra syd. I finder tillige en ekstra stue på den kipførte første sal, der ydermere indeholder en oplagt kontorafdeling med udsigt helt til Randers Fjord. De fire værelser er alle af regulær størrelse, mens de to badeværelser begge præsenterer sig med gennemgående marmorfliser. Kælderen er indrettet med et bryggers og to disponible rum.

Baghaven er med sine mange højbede og drivhuse perfekt til jer med grønne fingre. Der er tilmed mulighed for hold af høns, ligesom I på matriklen også råder over et stort værksted med toilet og depotrum. Derudover dobbelt carport med redskabsrum.

I bosætter jer desuden i rolige omgivelser, og fra adressen er der hurtig adgang til de smukke naturområder ved Vorup Enge og Månedalen. Der er ligeledes gå- og cykelafstand til dagligvarebutikker, pasningstilbud og Søndermarkskolen, og så er der under 2 kilometer til Randers centrum.

Ring til os allerede i dag for en fremvisning af denne herlige villa

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.