Lervangen 39, ST. TH., 8930 Randers NØ

Den skønneste lejlighed - særdeles velegnet til forældrekøb og udlejning

Skøn og indflytningsklar lejlighed beliggende i høj stueplan. Lejligheden er oprindeligt en 3 værelses, så her får du god plads foruden en lys og moderne bolig tæt på masser af indkøbsmuligheder, take-away , Midtbyen og gode busforbindelser.

Lejligheden indeholder fordelingsentré med indbyggede skabe, og derfra adgang til fantastisk stue med god plads til både spiseafdeling og sofaafsnit. Med adgang fra stuen har lejligheden en skøn og vestvendt overdækket altan, der det meste af året kan benyttes og opleves som en decideret forlængelse af boligen. Derudover byder lejligheden på et elegant hvidt køkken med metrofliser, lækkert badeværelse med vaskemaskine og stort soveværelse, hvor der både er plads til arbejdsbord og skabe.

Her er særdeles velholdte grønne fællesarealer med legeplads, fælles terrassemiljø og i kælderen er der vaskerum, cykelparkering og derudover to private opbevaringsrum.

Ejerforeningen er sund og veldrevet af professionel administrator. Man har optaget fælleslån til en gennemgribende renovering af ejendommen, og andelen for netop denne lejlighed er indfriet, hvilket betyder en billigere ejerudgift.

Vi glæder os til at fremvise denne fantastiske lejlighed - ring på tlf. 8710 4100.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.