Spergelvangen 13, 8920 Randers NV

I det nordlige Randers udbydes nu denne velholdte villa, der med sine gode planløsning er ideel til den moderne børnefamilie. Her får I en oplagt mulighed for at skabe et attraktivt køkken-alrum, og med hele tre værelser er der plads til både store og små - også i den skønne have.

Ejendommen fra 1972 præsenterer sig klassisk fra vejen med en gul murstensfacade og hvidmalede gavle. Taget matcher på fineste vis de røde vinduesrammer, og så fuldendes billedet af en sirligt anlagt forhave med indbydende beplantning. Til matriklen hører også en garage.

Boligarealet er på 150 kvadratmeter og er for nuværende indrettet med én stor rummelig stue. Fra syd strømmer et fortrinligt lysindfald gennem de markante glaspartier, og i hjørnet finder I en stemningsgivende, muret pejs. Tilstødende ligger det lyse køkken med fyldningsfronter, og det er netop væggen imellem de to, at I med fordel kan lægge ned og skabe et mere åbent rumforløb. De tre regulære værelser tilgås alle fra den veludnyttede fordelingsgang med integrerede skabe, og det gør også det store badeværelse med kar og bruseniche. Dette byder ligesom gæstetoilettet og bryggerset på farverige retrofliser, der ved behov kan kombineres med mere moderne løsninger.

Haven gør sig til med en legevenlig plæne samt flere solrige terrassemiljøer. Den ene er tilmed fuldt overdækket som en havestue med glasfacade og flisebelægning.

Med adresse på Spergelvangen 13 bliver dagligdagens logistik ikke meget lettere. Herfra er der gåafstand til nærmeste indkøb og daginstitution, og børnene kan trygt cykle hele vejen til Vestervangsskolen. Kærsmindebadet ligger også inden for overkommelig afstand, og det samme kan siges om Randers Nørreskov. Der er ydermere under fire kilometer til centrum.

Tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning allerede i dag!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.