Klokkevang 4, Asferg, 8990 Fårup

Skøn andelsbolig med have og godt naboskab

Andelsboligen ligger i et roligt og trygt område i den hyggelige landsby Asferg, hvor der er en Min Købmand og hvor der er et godt foreningsliv. Asferg ligger mellem Randers og Hobro, og der er kun 2,5 km til motorvejsnettet.

Vi er stolte over at kunne byde velkommen til denne skønne andelsbolig, der har en optimal planløsning og fremstår helt klar til indflytning.

Der er en fin entré med lyst klinkegulv, og fra entreen, kommer man videre ind i den åbne stue, hvor lyset strømmer ind fra den store glaskarnap mod haven. Stuen er rummelig og meget nem at indrette med både spisebord og sofagruppe. Fra stuen er der udgang til den skønne terrasse og have, hvor man i den grad kan nyde solen og den friske luft. Der er også flot flisebelægning rundt huset og i indkørslen.
Boligen rummer derudover et flot hvidt elementkøkken med masser af bordplads, et dejligt stort soveværelse et ekstra værelse/kontor og et stort badeværelse med lyse fliser, bruseniche og skabsarrangement.
I stue og køkken er der flotte vedligeholdelsesnemme gulve, der understreger den lyse og moderne stil, der er i boligen.

Boligen er opført i gode materialer i varme nuancer og udvendigt har man, udover den flotte flisebelægning rundt om huset, i indkørslen og på terrassen, også et godt redskabsrum. Der er gode parkeringsforhold på fællesarealet.

I andelsboligforeningen er der et særdeles godt naboskab og der arrangeres hyggelige arrangementer af gode kræfter hvert forår og efterår, og hvor der også kan nævnes juletræstænding.
Og man er altid velkommen til en kop kaffe i skuret.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.