Gørrilds Alle 4, 8920 Randers NV

Attraktiv 1 plansvilla i Håndværkerkvarteret med skøn lukket have og udekøkken

Hvis I drømmer om en skøn familie villa og rolige omgivelser uden at skulle give afkald på byens tilbud, så skal I vende blikket mod denne ejendom i Randers NV. Villaen er rummelig og har en god planløsning, der tilgodeser parret eller børnefamilien med tre værelser og flere stuer. Haven er et kapitel for sig med skønne terrasser og et lækkert udekøkken - velkommen til Gørrilds Alle 4!

Kvarteret er attraktivt med søde naboer, der hjælper hinanden, og rigeligt med legekammerater til familiens mindste. Få hundrede meter fra adressen finder I en fin park, mens der heller ikke er langt til Gudenåens smukke natur. Derudover er der flere skoler og daginstitutioner i nærområdet, ligesom indkøb kan klares på gåben. Det tager ikke mange minutter at cykle til centrum, og i bil når I hurtigt E45.

Villaen fremstår velholdt med en vandskuret, mørkegrå facade, og indendøre bliver I budt velkommen af en stor, indbydende hall med klinkegulv, gulvvarme og masser af plads til overtøjet. Herfra er der adgang til et pænt gæstetoilet med et tilknyttet walk-in-closet. I den ene ende af hjemmet er der en værelsesafdeling med tre værelser og et badeværelse. Badeværelset er originalt med brus.

I modsatte ende finder I tre stuer og et køkken med tilstødende bryggers. Spisestuen har loftspots og en perlerække af vinduer, mens den store dagligstue har massivt trægulv og direkte udgang til terrassen. Pejsestuen med brændeovnsindsats ligger i forskudt niveau, og her er en helt særlig atmosfære.

Udenfor venter en dejlig, lukket have med rhododendron, græsareal og overdækkede terrasser, hvoraf den ene har et flot udekøkken opført i lækre materialer. På begge sider af huset er der anlagt en japanskinspireret have. Endelig er der en galvaniseret carport og en garage med plads til opbevaring og værksted.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.