Tjærbyvej 43, Dronningborg, 8930 Randers NØ

Har I forelsket jer i Dronningborgs hyggelige stemning, og skal jeres nye hjem ligge her? Så er dette måske lige en villa for jer. På Tjærbyvej 43 finder I denne klassiske ejendom fra 1922, som tæller 176 kvadratmeter og er yderst velindrettet. Foruden fire værelser og gode fællesrum overtager I således også en bred dobbeltgarage, som giver adgang til et stort, selvstændigt værksted, hvor I har plads til større og mindre håndværkerprojekter. Adressen er tilmed særdeles central med gåafstand til alt, hvad I skal bruge i det daglige.

Fjorden samt bydelens bådelaug findes under én kilometer fra adressen, og det samme gælder indkøbsmuligheder, sportshal, bibliotek, skole og den nærmeste vuggestue. Randers midtby nås på under ti minutters cykeltur.

Ejendommen fremtræder flot og velpasset til alle sider. Der er lavet løbende istandsættelser gennem årene, herunder de to tilbygninger fra 1981. Senest er fliserne rundt om huset og i gårdhaven blevet renset og algebehandlet, mens taget på nordsiden ligeledes er algebehandlet i 2020.

I kan træde tørskoede ind i boligen via bryggerset, som er integreret i værkstedet. Fra fordelingsgangen finder I et gæstetoilet og dernæst et hyggeligt spisekøkken. Spisestuen går en suite til karnapstuen, og her er nogle rum, som præsenterer sig særligt skønt med god loftshøjde, opmurede buer og en brændeovn. Tilbygningen tæller yderligere 2 værelser i forlængelse af hinanden.

En smuk trappe fører jer til overetagen, hvor I har yderligere tre fine værelser, toilet og badeværelse, hvor der både er brus og et kar.

Udendørs fortsætter herlighederne med en romantisk, gammel have, som har en stor terrasse og en legevenlig græsplæne, der også byder på frugttræer.


Klik her for at se virtual reality i fuldskærm

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.