Lervangen 35, 2. TV., 8930 Randers NØ

Skøn lejlighed med flot badeværelse og dejlig udestue. Tag fra 2018.

Hvis du leder efter en indflytningsklar 3 værelses lejlighed i Randers, så bør du se nærmere på denne attraktive ejerlejlighed, som ligger en kort cykeltur fra centrum. Foruden en lys og moderniseret bolig får du glæde af en vestvendt altan og en række fællesfaciliteter, der blandt andet tæller grønne fællesarealer. Du kommer ikke til at mangle noget, for nærmiljøet har både supermarkeder, take-away, bowlingcenter og gode busforbindelser. En syv minutters cykeltur bringer dig desuden til centrums mange tilbud.
Lejligheden ligger på 2. sal i en velholdt ejendom med gul murstensfacade og hvide vinduesrammer. Der er lagt nyt tag på ejendommen i 2018.
Udover de grønne fællearealer får du adgang til vaskerum og cykelparkering i kælderen. Her finder du også kælderrum til opbevaring. Derudover er der mulighed for at leje en garage.
Lejlighedens fordelingsentré, som har indbyggede skabe, giver adgang til alle rum. Stuen har et dejligt lysindfald fra vest, og du får plads til både en spisebord og sofaarrangement. Fra stuen er der adgang til den overdækkede altan, der i sommerperioden nærmest opleves som en forlængelse af boligen.
Der er et pænt hvidt elementkøkken, flot og veludnyttet badeværelse med bruseniche og lejligheden byder også på et østvendt soveværelse. Kort fortalt får du her en stilfuld og velindrettet 3V'er med en god adresse i Randers.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.