Høvejen 5, Svinding, 8920 Randers NV

Veldisponeret villa midt i skov og natur

I Svinding cirka femten kilometer vest for Randers møder I denne nydelige rødstensvilla, der præsenterer sig med en fortrinlig planløsning i form af fine værelser og et åbent opholdsrum. Velkommen til Høvejen 5.

I bosætter jer i et fredeligt landsbymiljø, og med skoven som nærmeste nabo kan I se frem til et kommende hjem, hvor der er et særligt fokus på de naturskønne omgivelser. Hvad angår de praktiske faciliteter, I har brug for i hverdagen, kan I tilgå skole, pasningstilbud til de mindste og indkøb i de omkringliggende byer såsom Tindbæk og Bjerregrav. Afstanden til motorvejen er hurtigt tilbagelagt, hvilket også letter dagligdagen, hvis I skal pendle.

Ejendommen er oprindelig opført i 1968, og takket være en del istandsættelser er huset i absolut indflytningsklar stand. Det kan eksempelvis nævnes, at badeværelset blev renoveret i 2015, og i 2018 lagde man nye trægulve i hele stueplanet, hvilket i samspil med det rige lysindfald skaber en behagelig og indbydende atmosfære i boligen.

Beboelsesarealet opmåles til 73 kvadratmeter, og dertil kommer yderligere 73 kvadratmeter i den fine kælder. Som I træder inden døre, ankommer I først til en pæn entré, og herfra har I direkte adgang til hjemmets primære opholdsrum, hvor køkkenet og stuen ligger i forbindelse med hinanden. Køkkenet fremstår med et enkelt, klassisk design, og i stuen er der uden problemer plads til at arrangere en sofagruppe og et langt spisebord side om side.

Etagen afrundes af badeværelset med gulvvarme og separat bruseniche samt to regulære værelser, og i kælderen råder I over et vaskerum, et fyrrum og fire disponible rum.

Umiddelbart foran stuen er der etableret en hævet, solrig træterrasse, og på græsplænen står et charmerende, gammelt æbletræ. Slutteligt er der på matriklen opført en garage.

Kontakt os for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.