Guldregnvej 7, 8930 Randers NØ

På en rolig, blind vej i et børnevenligt kvarter i Randers ligger denne velholdte etplansvilla, der kun har haft én ejer gennem tiden, hvilket både vidner om husets gode kvalitet og beliggenhed. Ude venter en enkel have med to terrasser.

Her er der tale om et hjem med en adresse, som passer godt til familielivets behov med gå- eller cykelafstand til alle hverdagens fornødenheder. Således får I alt inden for en radius af én kilometer såsom daginstitution, skole, idrætshal og indkøbsmuligheder. Bussen afgår tæt ved hoveddøren, og så er I også nær naturen på Bækkestien.

Den rødstensmurede ejendom breder sig over 117 m2 og byder stadig på tidstypiske trends fra sin opførsel i 1960’erne; herunder de indbyggede skabe og stemningsfyldte døre. Fjerner I gulvtæpperne, åbenbarer et massivt bøgeparketgulv sig. Brede vinduespartier sikrer et dejligt lysindfald i stuen, der også har terrasseudgang. I modsatte ende kan det velholdte elementkøkken af træ tilgås med mulighed for at have en mindre spiseplads ud for den ene væg. Desuden får I masser af opbevaringsplads bag skabslågerne og i skufferne.

De resterende kvadratmeter i boligen er dedikeret til værelsesafdelingen med tre værelser, der alle har faste skabe. Hertil kommer et badeværelse med gulvvarme og et gæstetoilet.

Tilbage i 2003 blev haven omlagt med henblik på at være let at vedligeholde med enkel græsplæne og et rosenbed i midten. Ligeledes er der et æbletræ og terrasseområderne, der henholdsvis er orienteret mod vest og syd. Sidstnævnte er den overdækkede. På matriklen ligger også en garage og et udhus til haveremedierne.

Vil I vide mere? Kontakt os allerede i dag for at få en fremvisning på 8710 4100.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.