Erantisvej 10, Stevnstrup, 8870 Langå

Boligen ligger i det attraktive Stevnstrup med godt ca. 2500 indbyggere og som har et hyggeligt lokalsamfund.
Der er en smuk natur beliggende tæt ved Fladbro Skov og Gudenåen. Byen byder på skole og daginstitutioner, er der er bl.a. idrætsanlæg, idrætshal og rideklub . Randers Golf Klub ligger kun et par kilometer fra Stevnstrup.
Dagli’Brugsen er udover at være en velassorteret indkøbsmulighed et vigtigt omdrejningspunkt for lokalområdet- bl.a. ”Mit Stevnstrup”.

Stevnstrup ligger ca. 10 min. kørsel til centrum af Randers og med kort afstand til E45, og man har ca. 45 min. kørsel til Aarhus, Silkeborg, Viborg og Aalborg. Der er gå/cykelsti til Randers.
Fra boligen er der sikker skolevej, idet der er gå/cykelsystem til skolen og idrætshallen.

Boligen er opført i 1977, og er vedligeholdt med tag og vinduer. Der er følgende indretning: rummelig entré, dejligt stort køkken/alrum i åben forbindelse med stuen, der byder på masser af lys fra vinduerne og brændeovn, der skaber varme og hygge. Stuen er tilmed menget nem at indrette. Fra stuen er der udgang til den skønne have. Der er endvidere gæstetoilet, badeværelse, tre værelser og stort bryggers med mange skabe.

Haven byder på flere græsplæne og terrasser , bålplads og drivhus. Haven har grønt område og marker på de to sider. Fra carporten og fra haven er der indgang til et dejligt værksted/hobbyrum på 35m2.

Vi glæder os til at vise denne skønne bolig for jer. Ring 8710 4100 for fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.