Orionvej 106, Paderup, 8960 Randers SØ

Andelsbolig med åbent køkken/alrum og 3 gode soverum

Andelsboligen ligger i Paderup, omgivet af smuk natur, der indbyder til skønne gåture. Området byder også på Randers Storcenter og andre gode indkøbsmuligheder samt på forskellige uddannelsesinstitutioner. Selve Orionvej er en hyggelig vej med tæt-lav bebyggelse.
Andelsboligforeningen Orionvej V er yderst velfungerende, og som medlem, kan du drage nytte af de fine fællesfaciliteter, foreningen byder på, herunder det skønne fælleshus, som bl.a. kan bookes, når den store dag skal fejres. Der er også tennis- og petanquebane samt legeplads, så der er masser af muligheder for udendørsakiviteter - både for andelshaverne såvel som deres gæster. Vi byder velkommen til Orionvej 106, der har følgende indretning: entre med adgang til lille bryggers/gæstetoilet, stort køkken/alrum i åben forbindelse med stuen. Med denne indretning, er det nemt at komme fra en større bolig og til noget mindre, da stuen er yderst indretningsvenlig med plads til både spisebords-arrangement og sofagruppe. Fra stuen er der udgang til den lille have, hvor morgensolen kan nydes. Køkkenet er indrettet i U-form med hvide skabslåger med bøgekant. Fra stuen er der opgang til 1. salen, hvor man mødes af et stort repos. På 1. sal finder du boligens store badeværelse med bruseniche og god skabsplads. Der er endvidere soveværelse med fransk altan og to gode værelser.

Udenfor møder man som noget af det første den skønne gårdhave, hvor man kan sidde i ro og mag og nyde solen fra middag og frem. Der er også carport med et godt redskabsrum.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.