Mariagervej 27, 2. TH., 8900 Randers C

Velegnet til forældrekøb. Gode parkeringsforhold.

Nu har du chancen for at overtage denne tiltalende lejlighed, som præsenterer sig med et lyst og moderne udtryk. Endvidere får du fornøjelsen af en attraktiv beliggenhed, der bringer dig tæt på de mange faciliteter i Randers By.

Så snart du træder ind over dørtærsklen, bemærker du den behagelige atmosfære, som hersker overalt i hjemmet. Da nuværende ejer overtog boligen i 2012, var den umiddelbart inden moderniseret med køkken, bad samt lofter i køkken og stue. Siden har man i 2014 skiftet til træ/alu-vinduer med energiglas, mens vinduet mod vejen tilmed også har lydglas.

Rundturen starter i køkken-alrummet, der glider direkte over i stuen, således du kan se frem til en luftig fornemmelse. Køkkenet er udført med hvide fronter samt en nydelig bordplade, og en halvmur markerer overgangen til alrummet, hvor spisebordet kan placeres, mens krogen oplagt udnyttes til sofahjørne. Ydermere har opholdsmiljøet en dejlig udsigt over byens tage. Soveværelset kan bryste sig af en indbygget skabsvæg, så du kan både finde plads til dobbeltsengen og et kontorafsnit. Til slut mangler du blot at se badeværelset med væghængt toilet, bruseniche og plads til en smal vaskemaskine.

Som en force er der gode parkeringsforhold i gården, og bilen når da også motorvejen på cirka fem minutter. Desuden kommer du ligeledes let omkring til fods, for I gåafstand får du både busstoppested, indkøb og midtbyens mange faciliteter såsom specialbutikker, spisesteder og Værket.

Denne lejlighed skal opleves - kontakt os allerede i dag for at bestille en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.