Udsigten 4, Ø. Bjerregrav, 8920 Randers NV

1-plansvilla i aktivt lokalsamfund

Som adressen antyder, har I her chancen for at erhverve jer en bolig med en skøn udsigt til åbne marklandskaber, så langt øjet rækker. Villaen strækker sig over 173 kvadratmeter fordelt på ét veldisponeret plan med plads til hele familien.

I bosætter jer på en lukket villavej i naturskønne omgivelser i Øster Bjerregrav. Der er et særdeles aktivt foreningsliv i byen, og fra jeres kommende adresse får I nem gåafstand til skole. Byens samlingspunkt er Bjerregrav Hallen, hvor det er muligt at gå til bl.a. fodbold, håndbold, yoga og e-sport. I hallen finder I også Bjerregrav Fitness. Ligeledes byder byen på en flot aktivitetspark, hvor børn kan lege i timevis på den store nybyggede legeplads. Hverdagens øvrige fornødenheder såsom daginstitution, offentlig transport og indkøb finder I også i gåafstand, mens I på få minutter kan køre til motorvejen eller Randers.

Ejendommen fra 1973 fremstår velholdt og fik lagt nye gulve i 2015. I kan se frem til en hyggelig og indbydende atmosfære, og så er der gulvvarme i køkken-alrummet, forgangen, badeværelset og gæstetoilettet.

I træder over dørtærsklen til entréen eller det praktiske bryggers med plads til vaskefaciliteterne. Foruden badeværelset med bruseniche og badekar, får I et gæstetoilet, mens børn såvel som voksne kan finde sig til rette i de fire indretningsvenlige værelser. Ønsker I jer masser af plads og gode opbevaringsmuligheder opfylder villaen til fulde det behov. Garagen har to tilknyttede skure og i boligen finder I også et praktisk viktualierum.

Det ældre køkken præsenterer sig funktionelt med rigelig opbevaring i skabe og skuffer samt albuerum ved bordpladen. Vinkelstuen etableres let med en spisesektion og et sofahjørne, og den pragtfulde udestue forlænger den lune sæson på fineste vis.

Både fra køkken-alrummet og stuen er der direkte udgang til havens træterrasse. Derudover er den 1.135 kvadratmeter store grund anlagt med en legevenlig græsplæne, hvorfra det imponerende vue og solnedgangen kan nydes. Derudover bør solcellerne på taget bemærkes.

Skal dette være jeres nye hjem? Så ring til os allerede i dag for at høre nærmere og bestille en fremvisning.
.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.