Godthåbsvej 27, Kristrup, 8960 Randers SØ

Skøn beliggenhed i Kristrup

Velplaceret på Godthåbsvej 27 i Kristrup ligger denne overskuelige villa, der nu kan blive jeres. Boligen er oplagt til den enlige eller parret, der ønsker et velindrettet hjem på en rolig villavej nær alle byens bekvemmeligheder. Prikken over i’et er den herlige og nemme have - velkommen til!

Huset er opført i 1965, og indenfor venter en indbydende og hjemlig atmosfære, der breder sig gennem hele hjemmet. Køkkenet er veldisponeret med naturfarvede fronter og gængse hårde hvidevarer, og så er her plads til en hyggelig spisekrog. Inde i stuen sørger en række vinduer for et dejligt lysindfald, og havedøren fører jer ud på den overdækkede terrasse. Stuen har rigelig rum til både sofa og spisebord.

I får to reelle værelser, så det er muligt at indrette et børneværelse, et gæsteværelse, et kontor eller hvad I end ønsker. Badeværelset har hvide fliser samt en bruseniche, og slutteligt er her et bryggers med plads til vaskefaciliteter og ekstra opbevaring.

Udenfor folder haven sig ud, og her er ganske vidunderligt med en hævet, overdækket terrasse samt en græsplæne, der sørger for, at grunden er nem at holde. Foran boligen er der etableret en carport i den flisebelagte indkørsel, og her er et større areal, hvor der eksempelvis kan parkeres en trailer.

I kommer til at bo i et skønt kvarter med blot 200 meter til nærmeste busstoppested, og både skole, daginstitution og indkøb ligger i gåafstand. Herudover har nærområdet også et velassorteret bibliotek samt apotek. Der er heller ikke langt til vandet eller Randers Sønderskov, hvis I vil ud at nyde naturen.

Er det jeres boligdrøm? Tag første skridt - book en fremvisning!

Klik her for at se virtual reality i fuldskærm

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.