Koglevej 9, Uggelhuse, 8960 Randers SØ

Masser af plads til familien i fjordbyen Uggelhuse Masser af plads til familien i fjordbyen Uggelhuse Masser af plads til familien i fjordbyen Uggelhuse

På Koglevej 9 i den hyggelige fjordby Uggelhuse kan I netop nu overtage denne lyse og rummelige villa, hvor I kan se frem til hele 267 boligkvadratmeter.

I bosætter jer på en stille og rolig vej tæt på naturen. I nærheden finder I nemlig både skov og shelters samt fjorden, hvor der er mulighed for både sommer- og vinterbadning ved T-broen. Skolebussen kører desuden tæt ved ejendommen, og der er også hyppige afgange mod Randers og Allingåbro. I bil tager det ikke lang tid at køre til størstedelen af hverdagens fornødenheder såsom pasningstilbud og indkøb, og der er ligeledes bekvem adgang til motorvejen, som fører til Aarhus på under en halv time.

Huset fra 1973 er løbende istandsat, blandt andet med trægulv, ludbehandling af lofter, maling samt lavenergiruder i 2012. Senest stod 2017 på renovering af udestuen og installation af luft-til-vand-varmepumpe.

Ved ankomsten kan I parkere bilen i garagen, inden I tilgår hjemmet via entréen i stueplan. Her møder I et praktisk bryggers til vaskefaciliteterne, to værelser, et badeværelse med badekar og separat brus samt et gæstetoilet - de to sidstnævnte med gulvvarme. Dertil kommer et funktionelt Vordingborg-køkken fra 2002 samt en vinkelstue. Det er desuden værd at nævne, at gangen, stuen og køkkenet er beklædt med samme slags trægulv. Fra stuen er der direkte udgang til den pragtfulde udestue.

På førstesalen venter endnu en stue sammen med et badeværelse med bruseniche og yderligere tre indretningsvenlige værelser, der kan benyttes som børneværelser, kontor eller hobbyrum alt efter jeres ønsker og behov.

Udendørs får I fornøjelsen af en velanlagt have med græsplæne, let beplantning samt en fliseterrasse, hvor I kan placere havemøbler og grill.

Skal dette være jeres nye hjem? Så ring til os allerede i dag for at høre nærmere og bestille en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.