Genvejen 3, Tånum, 8920 Randers NV

Hyggelig villa til singlen, der selv kan gå og lave lidt.

I et roligt område mellem Fussing Sø og Over Hornbæk ligger denne charmerende, lille villa, der egner sig perfekt til parret eller den enlige. Her får du 84 veludnyttede kvadratmeter fordelt over halvandet plan, mens der udenfor venter en yderst fin have, der står i fuld flor i sommerhalvåret.

Du bosætter dig blot fem minutters bilkørsel fra Over Hornbæk, der byder på alt til hverdagens behov med daginstitution, Hornbæk Skole, idrætshal og indkøbsmuligheder. Mangler du flere forsyninger, kan du fortsætte ind mod Randers centrum. Gå- og løbeture kan desuden nydes i det omkringliggende naturskønne landskab med masser af fugleliv.

Hjemme på matriklen kan bilen parkeres i garagen med et tilstødende værksted, der har masser af plads til små håndværksprojekter. På den ene side af huset udfolder et frodigt gårdhavemiljø sig mod vest, hvor du kan have et cafébord og dekorative blomsterkrukker. En skydedør leder ind til en mindre udestue, hvor du kan få ly fra aftenduggen om sommeren. Den frodige have befinder sig på boligens østside, og heromme har du glæde af flot, stedsegrøn beplantning og et væld af farverige blomster i de forskellige bede.

Inden døre kan du vælge at modernisere efter behov i tilfælde af, at du ønsker et hjem med en mere nutidig stil. Ét af samlingspunkterne vil være den hyggelige stue med trægulv, brændeovn og plads til både sofagruppe og spisebord. Gennem skydedørspartiet kan du tilgå det stemningsfulde køkken med gasblus og gulvvarme under klinkerne. Ud for den ene væg kan du også arrangere en mindre spisekrog til hverdagsserveringerne. I forlængelse af køkkenet findes badeværelset, der også har gulvvarme. På første sal møder du to værelser i direkte forbindelse med udsyn til fritlagte bjælker.

Ring 8710 4100 for at få en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.