Over Fussingvej 36, 8920 Randers NV

Der er fokus på kvalitet og moderne komfort i denne funktionelle lækre etplansvilla, der med sin smarte indretning af de 160 kvadratmeter, henvender sig til den kræsne voksne, men også til børnefamilien. Boligen har en eminent beliggenhed med udsigt til åbne vidder.
Fussing sø og skov er lige i nærheden, så der er rig mulighed for løbe- gå- eller cykelture i skoven.
Den fredelige naturskønne beliggenhed er ikke på bekostning af nærhed til hverdagens fornødenheder her i Over Fussing ved Øster Bjerregrav.

Du vil opleve et velfungerende lokalsamfund med et aktivt foreningsliv. Inden for 800 meters afstand ligger vuggestue, børnehave, skole, idrætshal og dagligvarebutik. I selve Over Fussing er der pt. tre dagplejemødre og der bor mange børnefamilier. Der er 6 km til motorvejstilkørsel og 9 km til Randers C.

Ejendommen fra 2002 er opført med en 60 m2 stor integreret garage, med 2 el-porte og autolift.
Her er rig mulighed for fritidsmekanikeren, men også for utallige andre gør-det-selv-aktiviteter.
Huset har en fin energimærkning og moderne foranstaltninger som naturgas (gulvvarme overalt), varmepumpe og genvexanlæg.

Der er indgang til boligen via bryggerset, hvor vaskefaciliteterne er hævet fra gulvet for bedre arbejdshøjde. Det samme er der tænkt på ved placeringen af ovn og mikroovn i køkken/alrummet. Alrummet har et helt fantastisk lysindfald, takket være loft til kip og store glaspartier. Det giver et smukt udsyn, hvor du virkelig har panoramaudsigt. I forbindelse med køkkenet er der et misundelsesværdigt viktualierum.

Franske døre åbner op ind til stuen, hvor lys og udsigt igen er prioriteret med et fint hjørnevindue. Endvidere byder boligen på tre værelser, alle med indbyggede skabe, et toilet og et badeværelse med bruseniche og 2 håndvaske.

En flot flisebelægning smyger sig om huset og munder ud i en skøn terrasse, der med sin orientering mod sydvest har solen helt til aften. På modsatte side af huset, er der formiddagshyggeplads og her er det 10 m2 store drivhus placeret. Haven er anlagt med græsplæne og lidt frugttræer – og er let at holde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.